Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Odborná príprava príslušníkov obecných a mestských polícií

Dátum: 10.01.2023
Autor: Mestská polícia mesta Nitra
Odborná príprava príslušníkov obecných a mestských polícií

Odborná príprava príslušníkov a príslušníčok obecných a mestských polícií organizovaná v Školiacom a výcvikovom stredisku pri Mestskej polícii v Nitre.

 

Odborná príprava začína  20. marca 2023 o 8.00 h. na útvare Mestskej polície v Nitre na Cintorínskej ulici č.6. a končí 2. júna 2023. 

Odborná príprava bude vykonávaná podľa vzdelávacieho programu odbornej prípravy schváleného Ministerstvom vnútra Slovenskej republiky v trvaní 420 vyučovacích hodín, ktoré budú rozvrhnuté na tri po sebe nasledujúce mesiace. Skúška odbornej spôsobilosti sa uskutoční v termíne stanovenom Ministerstvom vnútra Slovenskej republiky.

Uchádzači si so sebou prinesú preukaz totožnosti, písacie potreby, športové oblečenie a obuv, predmet na prekrytie horných dýchacích ciest.

Po zahájení budú všetci poučení o ustanoveniach Poriadku ŠVS a budú im poskytnuté všetky relevantné informácie vrátane rozvrhu hodín.

O rozvrhu hodín budú účastníci informovaní vždy 2 - 6 týždne dopredu.

Tí účastníci, ktorí v Záväznej prihláške požiadali o sprostredkovanie ubytovania, budú osobne zavedení do ubytovne s reštauráciou po skončení vyučovania prvého dňa, ktorá sídli cca 50 metrov od útvaru MsP Nitra. Ak nebude naplnená kapacita parkoviska, pre účastníka kurzu je možnosť zaparkovať motorové vozidlo v areáli alebo priamo pred reštauráciou.

Kópia_–_logo_ŠVS_nové_s_pištolou

 

Miesto konania kurzu:               Školiace a výcvikové stredisko pri Mestskej polícii v Nitre
                                                      Cintorínska 6, 949 01 Nitra
 
Predpokladaná cena
odbornej prípravy:                    540,- eur s DPH
 
Ubytovanie :                              nie je zahrnuté v cene kurzu, iba sprostredkujeme na požiadanie (50 metrov od MsP Nitra)
 
Stravovanie :                            zabezpečí si účastník (zamestnávateľ) individuálne
 
Cena ubytovania:                       cca  19 - 20,- eur osoba/noc , podľa ubytovacích možností
                                                alebo podľa dohody
 
V prípade záujmu o odbornú prípravu pošlite písomnú žiadosť na vykonanie odbornej prípravy, záväznú prihlášku a vyhlásenie účastníkov (tlačivá) na adresu Mestská polícia v Nitre, Cintorínska 6, 949 01 Nitra.
 
Tlačivá je možné stiahnuť z Hlavného menu MsP na stránke www.mspnitra.sk v rubrike  Školiace a výcvikové stredisko - Dokumenty na stiahnutie.
 
V prípade, že z kapacitných dôvodov nebudeme môcť odbornú prípravu zabezpečiť v uvedenom termíne, budeme Vás o tom včas informovať.
 
Zmluvné vzťahy budú upravené v súlade s právnymi predpismi.
 
 
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.